Windows 10 komt naar je toe deze zomer!

Windows 10
18
mrt
2015
Geplaatst door: Frank van der Pol  /   Categorie: Windows / Windows 10   /   Geen reacties

Microsoft Windows 10 komt deze zomer uit. Wanneer precies is nog niet bekend, wel dat het in 190 landen en 111 talen wordt uitgebracht. Daar zit vast een Nederlandse versie bij.

1 besturingssysteem op al uw windows apparaten

Windows 10 is anders dan u gewend bent. U kunt Windows 10 installeren op uw desktop, uw laptop, maar ook op uw mobiele Windows telefoon. Via de Windows 10 Store kunt u  op elk apparaat honderdduizenden apps downloaden, waaronder games, muziek, video’s en nieuwe versies van Office. Gemak dient de mens.

Windows 10 is gratis!

Het leuke nieuws is dat Windows 10 gratis is voor iedereen die al Windows 7 of 8 op zijn computer heeft. Maar er is meer. Heeft u een mobiele telefoon met Windows Phone 8.1- dan wordt deze bijgewerkt naar Windows 10. Ook dan is deze upgrade gratis. Nog mooier: zodra een geschikt Windows-apparaat is bijgewerkt naar Windows 10, wordt deze altijd bijgewerkt gedurende de ondersteunde levensduur van het apparaat.

Wat is nieuw in Windows 10

  • Het Windows dat u kent, alleen beter
    Windows 10 voelt vertrouwd, zodat u meteen aan de slag kunt.
  • Het menu Start is terug
    Dankzij de eenvoudige navigatie bent u niet veel tijd kwijt aan het leren van iets nieuws.
  • Altijd up-to-date
    U hoeft u niet langer af te vragen of de nieuwste functies of beveiligingsupdates zijn geïnstalleerd. Updates worden automatisch door Windows op uw apparaat geplaatst zodra ze beschikbaar zijn.

Mocht u meer willen weten, of heeft u tegen die tijd hulp nodig bij het installeren van Windows 10?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Telefoonnummer: 06 344 76 4 78

Geen reacties